Doe mee met de Grote Feestdagen Speurtocht ter ere van de opening van het ‘Purmer 400 feestjaar’

Jullie hebben vast al de mooie foto’s bij de entree’s van de Purmer gezien!

Zin in een gezellig coronaproof-uitje, in samenwerking met het HHnK, met het hele gezin of met je vriend(innen)? Doe dan mee aan onze Grote Feestdagen Speurtocht en maak per team kans op een mooie prijs!

 Wanneer?

Je mag zelf bepalen wanneer je de Grote Feestdagen Speurtocht gaat doen! De oplossing kan uiterlijk 31 maart worden ingeleverd (het inlevertermijn was oorspronkelijk 9 januari maar wegens succes verlengd tot 31 maart).

Hoe doe je mee?

Ga fietsend, lopend, skeelerend, joggend, vliegerend of zelfs schaatsend de Purmerpolder rond. De route (hierbij aangegeven) is ongeveer 25 km lang. Onderweg kom je, bij de 7 ingangen van de Purmerpolder aankondigingsborden ‘Purmer 400 jaar’ tegen. Deze borden zijn samen met het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) geplaatst. Op elk bord staat een foto die ergens in de Purmer is gemaakt. Raad voor alle borden de locatie waar de foto’s zijn gemaakt. Alle 7 borden zijn aangegeven op de plattegrond/route met een cijfer. De fotolocaties (waar is de foto gemaakt?) staan ook op de plattegrond/route maar met een letter. Koppel de nummers aan de letters en stuur deze oplossing in.

 Originaliteitsprijs

Naast de speurtocht kan je ook meedoen voor de ‘Originaliteitsprijs’. Kies jouw favoriete bord uit en maak er een leuke originele foto bij met jouw speurtochtgenoten. Hoe origineler hoe beter maar doe het wel op een verantwoordelijke manier, voorkom verkeershinder of gevaarlijke en ongepaste situaties.

 Oplossing insturen   

Stuur jouw oplossing en originele foto, uiterlijk 31 maart 2022, naar purmer400jaar@gmail of naar Stichting Purmer 400 jaar p/a Edammerweg E2, 1481 AR, De Purmer onder vermelding van naam en adres. Wie weet roepen we jou uit tot winnaar!

De leden van de Stichting Purmer 400 jaar wensen iedereen veel plezier bij de speurtocht!

LET OP: Hou je aan de Corona regels!

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [392.32 KB]

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [207.81 KB]