Bij de viering van De Purmer 400 jaar mag een reünie natuurlijk niet ontbreken. Het programma voor deze dag is rond. We willen er een mooie middag van maken voor oud- en huidige bewoners en voor iedereen die de Purmer een warm hart toedraagt. Dat is de reden dat we dit ook wel ‘familiedag’ noemen.

Kerkdienst en reünie in de feesttent

Op zondag 10 juli staat er één van de leukste onderdelen op het programma voor de inwoners, oud inwoners en iedereen die zich verbonden voelt met de Purmer; de reünie/familiedag. Deze dag vindt plaats in de feesttent op het feestterrein aan de Oosterweg naast E5A in de Purmer.  Het programma voor deze dag:

12.30 uur            Kerkdienst door dominee Henri Frölich
14.30 uur            Start reünie/familiedag 
16.00 – 16.30 uur  Officiële presentatie en onthulling Jubileumboek Purmer 400 jaar
17.00 uur            Warm- en koud buffet
19.00 uur            Playbackshow. 

De middag wordt muzikaal omlijst door een koperblazers-ensemble en de Stembent uit Edam. 

Aanmelden en kosten    

Opgeven voor de reünie/familiedag doet u door een mail te sturen naar: reuniepurmer400@gmail.com met vermelding van het aantal volwassenen en kinderen. Na de aanmelding ontvangt u een bevestiging met het rekeningnummer waarop u de kosten kan overmaken. De kosten bedragen € 15,- per persoon inclusief warm- en koud buffet. Voor kinderen tot en met 12 jaar zijn de kosten € 7.50. Deze kosten zijn inclusief koffie-thee bij binnenkomst maar exclusief frisdrank/drank. 

Overnachting bij Hotel Volendam met speciale korting

Tijdens de gehele feestweek kunnen bezoekers van de festiviteiten rondom Purmer 400 jaar bij hotel Volendam een kamer boeken met 20 % korting. Dit kan door gebruik te maken van onderstaande link: https://www.hotelvolendam.nl/home/purmer400jaar. 

Oud beeldmateriaal gevraagd

Om de reünie compleet te maken zijn we op zoek naar (oude) beelden en video’s over de Purmer.  Diverse mensen hebben al beeldmateriaal aangeleverd dat zal worden getoond. Heeft u foto’s of opnames van vroeger, over welk onderwerp dan ook, die wij mogen gebruiken, stuur ze dan naar ons of neem contact op via purmer400jaar@gmail.com.

Algemene informatie

Locatie:

  • Feestterrein naast Oosterweg E5a, De Purmer

Datum en tijd :

  • Zondag 10 juli 2022
  • Kerkdienst : 12.30 uur
  • Reünie/familiedag: vanaf 14.30 uur

Kosten: 

  • De kerkdienst is vrij toegankelijk.
  • De reünie/familiedag kost €15,- per persoon inclusief warm- en koud buffet. Kinderen tm 12 jaar € 7,50

Toegangskaarten:

  • Zie hiernaast hoe op te geven.

Contactpersonen:

  • Johan Caspers; 06- 12821699
  • Kees de Boer; 06- 53188434

Vragen? Stel uw vraag via:

  • purmer400jaar@gmail.com