Deze dag worden demonstraties gegeven hoe op verschillende manieren de paardensport wordt beoefend. In de disciplines: dressuur, springen, aanspanning en vrijheids-dressuur worden doorlopend kleine demonstraties gegeven. Ook is er een rassen defilé van paardenrassen die in de Purmer staan. Verder is er een optreden van een Pas de Deux, een Kür op Muziek, een springparcours wordt er gesprongen door één van de leden. En er wordt ook een 4 tal gereden.

Mogelijk kleine wedstrijd

Bij voldoende belangstelling willen we een kleine onderlinge wedstrijd gaan houden voor deelnemers die geen officiële wedstrijden rijden. Opgeven voor dit onderdeel kan door een mail te sturen naar Beyaert@live.nl o.v.v. “deelname Purmerdag onderlinge wedstrijd”.

Terras

Er is een terras waar een kopje koffie/ fris/bier kan worden genuttigd.

Algemene informatie

Locatie:

  • Westerweg 56 A, het terrein van PC en LR Beyaert

  • Zaterdag 16 juli, 11.00 tot 15.00 uur

Kosten:

  • Toegang is gratis

Vragen? Stel uw vraag via:

  • beyaert@live.nl

Paardensport vereniging Beyaert organiseert op hun terrein aan de westerweg een gezellige dag met paardensportdemonstraties en picknick(voor 10 juli te reserveren via tel.nr. op flyer) TOEGANG IS GRATIS u bent natuurlijk ook gewoon welkom in de kantine voor een hapje en drankje! Leuk als u komt met uw gezin, vrienden of buurtvereniging voor een gezellig en smakelijk samenzijn! En tegelijk van de paarden(sport) te genieten. De picknick boxen zijn p.p. E 7,50 of E 11,50 en de inhoud is zichtbaar op de flyer en onder dit bericht. De boxen zijn samengesteld in samenwerking met Bij moeders uit Middenbeemster. Let op! picknick boxen alleen op reservering. Tot ziens op 16 juli aan de westerweg 56!!

Inhoud volwassen box: 11,50

-2 stevige boterhammen 🍞met Beemster jonge kaas en 🍳gebakken ei. 🐄🧀

-Beemster appel 🍏

-Beemster 🍏 appel sap.

-appeltaartje 🥧

-muffin🧁

Inhoud kidsbox: 7,50

-1 stevige boterham 🍞met Beemster jonge kaas 🐄🧀

-Beemster appel 🍏

-Beemster 🍏 appel sap.

-muffin

Neemt u zelf een picknickkleed mee? Speciale dieetwensen kunt doorgeven via genoemde tel.nr 0618640451 (picknickbox)

Voor vragen over het programma van 16 juli kunt u een berichtje sturen naar Jacoline.Beets@gmail.com.