Woensdag vindt de Lankelma Painballgame plaats op het terrein van Lankelma. Iedereen vanaf 12 jaar is welkom om mee te doen. Het doel van de game is om zoveel mogelijk badeendjes (team a)  of tennisballen (team b) te veroveren.

Wanneer iemand geraakt is, loopt de speler naar de zijkant van het veld en meldt zich bij de begeleider. Eventueel veroverde badeendjes of tennisballen dienen dan te worden afgegeven. Tevens kan de speler 10 seconden niet mee doen met het spel. Na 10 minuten (of langer, wordt nog bepaald) stopt het spel.  De winnaar is het team met de meeste badeendjes of tennisballen.

Wil je meedoen?

De Lankelma Paintballgame is voor iedereen vanaf 12 jaar. Er wordt gespeeld in teams van 6 personen (leeftijd , man of vrouw mag door elkaar). Er kunnen meerdere teams per buurtvereniging deelnemen aan paintball. Deze teams zullen niet tegen elkaar strijden. Ook kunnen individuele spelers meedoen, deze zullen op de locatie worden samengesteld tot 1 team.

Aanmelden

Het is mogelijk om je alvast aan te melden of jouw team op te geven via bertensster@gmail.com. Dit kan je ook doen op de middag om 14.45 uur zelf op het terrein van Lankelma aan de Visserijweg 1 in Purmerend.

Algemene informatie

Locatie:

  • Terrein bij Lankelma, Visserijweg 1, 1446 AR Purmerend

Datum en tijd:

  • Woensdagmiddag 13 juli, aanvang 15.00 uur, einde 17.00-17.30 uur.

Kosten:

  • Meedoen is voor iedereen vanaf 12 jaar en is gratis

Contactpersoon:

Andere vragen? Stel uw vraag via:

  • purmer400jaar@gmail.com